Manyetix Nedir?

  • Tarih |

Manyetix herhangi bir yapıştırıcı olmadan; duvar, cam, mdf, mermer, metal, alçıpan vb. düz olan her yüzeye tutunabilen bir üründür.

Ürün, uygulama esnasında herhangi bir yapıştırıcı malzemeye ihtiyaç duyulmadan üretilen özel bir malzemedir. Uygulanacak alanı mıknatıs gibi çekerek zemine tutunur ve çıkarmak istediğinizde zeminden iz bırakmadan kolayca ayrılır. Uygulaması oldukça basit olan Manyetix, ustalık gerektirmez ve herkes tarafından kolayca uygulanabilmektedir.

Tutkalsız yapışan kağıt Manyetix, birçok alanda kullanılabilmektedir. Promosyon sektöründe, günübirlik etkinliklerde, fuar alanları, okullar vb. alanlarda Manyetix kullanımı uygundur. Özellikle zaman yönetiminin önemli olduğu etkinlik, konferans, toplantı gibi organizasyonlarda mıknatıslı kağıt Manyetix can kurtarıcı bir özelliğe sahiptir. Uygulanacak alan ne kadar büyük olursa olsun kendiliğinden yapışabilen Manyetix birkaç dakika içerisinde hızlıca uygulanarak sizi sunuma hazır hale getirecektir. Bu sayede zamandan tasarruf edebileceğiniz gibi aynı zamanda işçilik maliyeti gibi masrafınız da olmayacaktır çünkü Manyetix, ustalık gerektirmez ve herkesin rahatlıkla uygulayabileceği bir üründür.

Peki organizasyonunuz bitti Manyetix çöp mü oldu? Elbette hayır. İllüzyon etkisine sahip yapışkansız mucize kağıt Manyetix’i tekrar ve tekrar kullanabilirsiniz. İşiniz bittiğinde Manyetix’i düzgünbir şekilde rulo yaparak kutusuna kaldırın ve bir sonraki etkinliğinizde yeniden kullanın.