Manyetix Kullanmanız İçin 8 Neden

  • Tarih |

Manyetix herhangi bir yapıştırıcıya ihtiyaç duymadan kendinden yapışabilme özelliğine sahip, özel olarak geliştirilmiş bir manyetik kağıttır. Bunu tutkalsız folyo olarak da düşünebilirsiniz.

Reklam ve tanıtım çalışmalarında, okullarda, kısa süreli özel gün ve kutlama etkinliklerinde, hatta evlerde bile kullanılabilen bir üründür. Peki neden Manyetix’i tercih etmelisiniz. İşte Manyetix’i tercih etmeniz için 8 sebep!

  1. Manyetix kendiliğinden yapışır

Evet Manyetix’in en öne çıkan özelliği hiç şüphe yok ki kendiliğinden yapışabilmesidir. Özel olarak geliştirilmiş yapısı sayesinde diğer kağıtların aksine arkasında çift taraflı bant, tutkal vb. yapıştırıcı olmadan uygulanacak olan yüzeyi manyetik kağıt gibi kendine çeker ve yüzeye tutunur.

  1. Manyetix ekonomik bir üründür.

Reklam ve tanıtım alanında kullanılan folyoların aksine Manyetix daha ekonomik bir üründür. Maliyet avantajı sağlar.

  1. Uygulamada ustalık gerektirmez

Folyolar sıvanması zor ve muhakkak ustalık gerektiren ürünlerdir. Herkes tarafından uygulama yapılamamaktadır. Uygulama esnasında oldukça dikkatli olunmalıdır aksi taktirde folyo baskı çöp olabilecektir. Ancak Manyetix herkes tarafından saniyeler içinde uygulanabilecek bir üründür ve asla ustalık gerektirmez. Uygulama sırasında oluşan pürüzler birkaç dokunuşla düzetilebilmektedir.

  1. Tekrar kullanılabilir

Folyolar bir kere kullanılmaya mahsus ürünlerken Manyetix tekrar kullanılabilmektedir. Uygulama yapılan alandan Manyetix’i çıkarabilir başka bir alanda tekrar kullanabilirsiniz.

  1. Çift taraflı baskı yapılabilir, tersten yapıştırılabilir

Manyetix her iki yüzeyinde de tutunabilme özelliğine sahip bir üründür. Böylelikle her iki yüzeyi de kullanılabilmektedir.

  1. Asla iz bırakmaz

Manyetix uygulama yapılan alandan çıkarıldıktan sonra iz bırakmaz çünkü arkasında herhangi bir yapıştırıcı malzeme yoktur. Manyetik kağıt gibi tutunur ve iz bırakmadan kolayca çıkarılabilir.

  1. Çok hızlı uygulanır

Manyetix uygulaması oldukça basittir ve herkes tarafından saniyeler içerisinde uygulama yapılabilmektedir. Bu da zamanın kısıtlı olduğu toplantı ve organizasyonlar için avantaj sağlayacak özelliklerden biri olacaktır.

  1. Doğa dostu bir üründür

Manyetix özel geliştirilmiş yapısı sayesinden doğa dostu, %100 geri dönüşümlü bir üründür.