Yeni Nesil Reklam Malzemesi MANYETİX

  • Tarih |

Kendiliğinden yapışabilen, sök-yapıştır-yeniden kullan mantığına dayalı, ustalık gerektirmeden hızlıca uygulanabilen yeni nesil reklam malzemesi Manyetix…

Yeni nesil diyoruz çünkü artık zahmetli folyo sıvamalarına son. Mıknatıslı kağıt Manyetix, folyoların aksine sıvanarak değil manyetik bir kağıt gibi yüzeye tutunur. Ustalık gerektirmeden herkes tarafından kolayca saniyeler içerisinde uygulanabilen bir üründür. İç mekan reklam ve tanıtım çalışmalarında kullanıma uygun bir üründür. Fuar stant giydirmelerinde, özel gün ve kutlamalarda, okullarda, örümcek stant, tadım-tanıtım standı giydirmelerinde tercih edebileceğiniz kullanışlı bir üründür.

Manyetik folyo manyetix tek kullanımlık bir ürün değildir. Tekrar ve tekrar kullanıma uygun bir üründür. Örneğin ofisiniz için bir takvim/planlayıcı satın aldınız onu ofisinizde bir duvara tutundurdunuz ve bir süre sonra yerini değiştirmek istediniz. Manyetix ile bunu yapmanız mümkün. Manyetix’i duvardan kolayca çıkarıp ofisinizde istediğiniz farklı bir konuma yerleştirebilirsiniz. Merak etmeyin çıkardığınız duvarda asla iz bırakmayacaktır çünkü arkasında bir yapıştırıcı yoktur ve manyetik bir kağıt gibi tutunmuştur.