Kendi Kendine Yapışan Manyetik Kağıt

  • Tarih |

Bir reklam malzemesi düşünün; ustaya ihtiyaç duymadan uygulama yapabileceğiniz, kendi kendine yapışan ve söktüğünüzde iz bırakmayan, hatta ve hatta tekrar ve tekrar kullanabileceğiniz mıknatıslı folyo… İsteklerinize kulak verdik ve ihtiyacınıza cevap verebilecek nitelikte bir ürün geliştirdik. Kendi kendine yapışan tutkalsız folyo MANYETİX!

Manyetix özel geliştirilmiş yapısı sayesinde folyo kaplamaların aksine çok daha avantajlı ve ekonomik bir üründür. Kendi kendine yapışan bir kağıt olmasından dolayı sıvama, kaplama gibi zahmetleri yoktur. Sıvama gibi ciddi işçilik gerektiren bir uygulaması olmadığından dolayı da bir ustaya ihtiyacınız olmayacaktır. Manyetix uygulama yapılacak olan zemine mıknatıslı bir kağıt gibi tutunur. Herkes tarafından kolaylıkla uygulanabilir ve söküldüğünde iz bırakmaz. Bir alandan çıkarılıp başka bir alanda tekrar kullanılabilir.

Tutkalsız folyo hızlıdır ve geleneksel folyolara oranla daha ekonomik bir üründür. Hızlı olmasından dolayı özel gün ve kutlamalar, toplantılar gibi kısa süreli etkinlikler için ideal bir üründür. Bununla birlikte fuar stantları için folyo kaplama alternatifleri arasında da öncelikli bir üründür.