Folyonun Kullanımının Mümkün Olmadığı Alanlarda Manyetix Var

  • Tarih |

Folyo reklam malzemesi dijital baskılı işlerde kullanılan, PVC türünde, arkası yapışkanlı bir üründür. Dayanıklı bir malzemedir ve günümüzde birçok alanda kullanılmaktadır. Ama gel gelelim folyonun kullanım zorluklarına…

Reklam ve tanıtım faaliyetlerinde folyo kullanmak güzeldir ancak bir o kadar da zordur. Maliyetli bir üründür bununla birlikte uygulamasının bir usta tarafından yapılması gerekmektedir. Ürün hem pahalı hem de uygulamada ustaya ihtiyaç olunca haliyle bütçeyi de zorlayıcı rakamlar ödemek zorunda kalıyorsunuz. Bu zorlukları bir kenara bırakıp göz ardı etsek de, engel olamayacağımız bir husus daha var ki folyonun her alanda kullanılmasına izin verilmediği.

Şöyle ki; firmanızın bayilerinin toplanacağı önemli bir geceyi ya da yapacağınız proje için düzenleyeceğiniz lansman organizasyonunu ele alalım. Bir kongre merkezinin salonunda şık bir toplantıya imza atacaksınız ancak müşterilerinize ya da iş ortaklarınıza yeterince firmanızın reklamını yapmanıza müsade etmiyorlar. Çünkü yapıştıracağınız folyolar söküm esnasında iz bırakabilir. Ya da başka bir açıdan bakacak olursak firma folyo uygulamasına izin verse de bu büyük bir alanda ciddi zaman kaybı olabilir. Uygulama esnasında yaşanabilecek sıkıntıları da göze almanız gerek tabi…

Peki bu sorunların önüne nasıl geçebilirsiniz? Tabi ki Manyetix ile.

Manyetix folyo gibi yapışkanlı bir ürün değildir. Manyetik bir kağıttır ve yüzeye mıknatıs gibi tutunur. Uygulama esnasında asla bir ustaya ihtiyaç duymazsınız. Manyetik kağıdı yüzeyle buluşturduğunuzda kendiliğinden tutunur. Kolay ve hızlı uygulanır ve asla iz bırakmadan saniyeler içinde sökülebilir bir malzemedir. Bunun yanı sıra folyo malzemesine göre daha ekonomik bir üründür. Hem ekonomik bir malzeme hem bir ustaya ihtiyacınız olmayacağından firmanız için ciddi bir maliyet avantajı sağlayacaktır. Organizasyonunuz bittiğinde tutkalsız folyo Manyetix’i hızlıca söküp tekrar başka bir alanda kullanabilmek için saklayabilirsiniz.

Manyetix Size Ne Kazandırdı?

  1. Folyo kullanımına izin verilmeyen bir alanda (söküldüğünde iz bırakması, yüzeye zarar vermesi vb. sebepler) Manyetix kullanarak firmanızın reklam ve tanıtım çalışmalarına katkıda bulundunuz.
  2. Folyoya göre ekonomik bir malzeme olmasından ve uygulamasının herkes tarafından yapılabilir (uzman/usta ihtiyacı gerektirmez) olmasından dolayı maliyet avantajı sağladınız.
  3. Folyo gibi uygulama için ciddi bir zaman ayırmanıza gerek kalmadı ve zaman avantajı sağladınız.
  4. Manyetix’i söküp yeniden farklı bir alanda kullanma avantajı sağladınız.